Slide
Mobning

Få hjælp

– til at bearbejde mobning – terapi til børn, unge og voksne

Mobning kan have dybe og langvarige konsekvenser for både børn, unge og voksne. Det kan føre til følelser af lavt selvværd, angst, depression og isolation, og i mange tilfælde kan det være svært at bearbejde på egen hånd. Som psykolog, med både professionel og privat erfaring i at håndtere mobningens konsekvenser, kan jeg hjælpe dig eller dit barn med at håndtere og bearbejde de psykiske og følelsesmæssige følger af mobning.

Hvad er mobning?

– Mobning kan tage mange former – det kan være fysisk, verbalt eller psykisk.

Det kan ske i skolen, på arbejdspladsen, online eller i sociale sammenhænge. Mobning handler om at blive udsat for gentagen nedgørelse, udelukkelse, trusler eller vold fra andre, ofte over en længere periode.

Det er ikke kun de åbenlyse former for mobning, der skader – også mobning, der foregår i det skjulte, kan påvirke offeret dybt. Fælles for alle former for mobning er, at de kan efterlade varige sår, hvis de ikke bliver bearbejdet.

Hvordan påvirker mobning den mentale sundhed?

– Mobning kan have alvorlige konsekvenser for den mentale sundhed. Mange, der bliver mobbet, oplever følelser som:

  • Lavt selvværd: Mobning kan få dig til at føle dig værdiløs eller utilstrækkelig.

  • Angst: Mobning kan skabe frygt og uro, særligt i sociale situationer.

  • Depression: Følelser af håbløshed og tristhed kan opstå som følge af langvarig mobning.

  • Isolation: Mobning kan føre til, at man trækker sig fra fællesskabet og isolerer sig selv.

  • Stress: De konstante belastninger ved mobning kan føre til både fysisk og psykisk stress.

Hvordan kan jeg hjælpe dig eller dit barn med at bearbejde mobning?

Som psykolog, der har erfaring både fra arbejdet med klienter og personligt kendskab til de følelsesmæssige konsekvenser af mobning, tilbyder jeg forskellige former for terapi, der kan hjælpe med at bearbejde de følelser og traumer, som mobning har forårsaget.

Sammen arbejder vi på at genopbygge selvværdet og finde styrken til at håndtere de psykiske følger af mobning. Jeg tilbyder:

Samtaleterapi:

Her får du eller dit barn mulighed for at sætte ord på oplevelserne og bearbejde de svære følelser. Det er vigtigt at få skabt en tryg ramme, hvor man kan tale frit og uden fordømmelse om, hvad der er sket.

Kognitiv adfærdsterapi (CBT):

Med CBT kan vi arbejde på at ændre de negative tankemønstre, som mobningen har skabt, og lære nye måder at håndtere vanskelige følelser og situationer på.

EMDR-terapi:

Denne metode er særligt effektiv til at bearbejde traumatiske oplevelser, som mobning kan have medført. EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) hjælper med at mindske den følelsesmæssige belastning fra tidligere oplevelser, så de ikke længere styrer ens tanker og følelser i nutiden.

Mobning hos børn og unge

– For børn og unge kan mobning have store konsekvenser for deres sociale og følelsesmæssige udvikling.

Det er vigtigt at få hjælp tidligt, så de ikke bærer arrene fra mobning med sig ind i voksenlivet. Som psykolog tilbyder jeg støtte og terapi til børn og unge, der har været udsat for mobning, og hjælper dem med at finde deres selvtillid og trivsel igen.

Mobning på arbejdspladsen

– Mobning stopper ikke nødvendigvis efter skoletiden.

Mange voksne oplever mobning på arbejdspladsen, hvilket kan føre til alvorlige psykiske belastninger som stress, angst og depression. Jeg tilbyder terapi til voksne, der har været udsat for mobning på jobbet, og hjælper med at håndtere de følelser og udfordringer, det medfører.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

– Hvis du eller dit barn har været udsat for mobning, og I har brug for hjælp til at bearbejde de psykiske følger, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder en kort uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan tale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer videre.

Priser

– Hos mig koster tiden altid det samme – uanset hvilken terapi I vælger

Individuel terapi (50 minutter) 1295 kr.

Dobbeltsamtale (100 minutter) 2590 kr.

Parterapi (100 minutter) 2590 kr.